Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden wanneer je bestelt in onze webshop
De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen Mindvoel en jou.
Door te bestellen via de webshop ga je akkoord met onze voorwaarden.
Producten
We beschrijven en tonen de producten zo nauwkeurig en waarheidsgetrouw mogelijk. Mocht het product er in het echt iets anders uitzien dan op jouw beeldscherm, dan kunnen hier geen rechten aan ontleend worden.
Levertijd en bezorging
We voeren jouw bestelling met zorg en aandacht uit. De bestellingen worden binnen 48 uur na ontvangst van jouw betaling verzonden. Als er een vertraging ontstaat tijdens de verwerking laten we je dat zo snel mogelijk weten.
Bezorgkosten bedragen binnen Nederland € 4,25 voor verzending ongeachte de grootte.
Vanaf 50 euro word je bestelling gratis verzonden binnen Nederland
Verzenden naar Belgie is 9,95 per order. Vanaf 75 euro is het GRATIS.
Indien mogelijk wordt het pakketje via brievenbuspost verzonden. Mocht je graag je pakketje via pakketpost verzonden hebben, stuur ons dan even een mailtje.
Betaling
De betaling dient vooraf te geschieden. Dit kan via Ideal en/of overschrijving.
Niet helemaal tevreden?
Ben je niet helemaal tevreden met je bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Doe dit binnen 7 dagen. Wij kijken graag samen met jou naar een goede oplossing. Je ontvangt snel maar zeker binnen 5 werkdagen een reactie.
Artikelen mogen altijd geruild/retour (op eigen kosten)
Copyright
Op alle uitgaven rust copyright: van de tekstschrijvers, de ontwerper, de vormgever en Zinvol.nu. Niets mag worden verveelvoudigd en/ of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Zinvol.nu.